AkiK Pohjoisen Kuningas

Kaikki blogit puheenaiheesta Säännöstely

Pukit kaalimaan vartijoina

Keskustelu alkaa aina sanonnoilla: asuminen on liian kallista Suomessa, vuokrat ovat liian korkeita. Sitten seuraa joukko ehdotuksia, joilla asumisen hintaa saadaan laskettua. Päällimmäisenä on aina asuntotuotannon kasvattaminen (lisää rakentamista, tontteja jne.): lisää tarjontaa, hinnat laskevat.

Viina Vapaaksi ja Kaikkiin Kauppoihin!

Kunnon säännöllinen Vodkakylpy auttaa...

Kaikkihan sen tietää, on jopa asiantuntijoiden mukaan "jo vanha konsti".

Suomi nousuun, syntyvyys kasvuun... "huulisolut pysyvät pidempään auki, tehostaa yhteyttämistä, saa eksoottiset kukat ja orkideat kukkimaan"

Tutkimusten mukaan Suuri osa suomalaisista on pantu alulle pienessä tai paremmassakin hiprakassa, ja sattuneesta syystä juhannus on lasten alullepanon ehdoton kulta-aika.

Olisiko suomalaisia puoliakaan ilman viinaa? Ja on vakavaa, että suomalaisten määrä Suomessa vähenee selvästi joka vuosi.

Uskaltakaa purkaa byrokratiaa ja turhaa säännöstelyä

Turhan byrokratian ja säännöstelyn purkaminen vaikuttaa olevan erittäin haastavaa. Jopa pienimpien ja vähäpätöisimpien säännösten purkaminen tyssää jo kuntapolitiikassa, joten kansallisessa saatikaan eu-politiikassa se taitaa olla melkein mahdotonta. Perussuomalaiset kannattavat turhan byrokratian ja säännöstelyn purkamista. Näin väittävät tekevän myös Keskustalaiset ja ovat perustaneet sitä varten jopa "Sata ja yksi ehdotusta turhan byrokratian poistamiseksi". Käytännössä Keskustalaiset eivät kuitenkaan näytä olevan halukkaita toteuttamaan aikomustaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä