AkiK Pohjoisen Kuningas

Kaikki blogit puheenaiheesta Juurettomuus

Potkut saanut bussikuski puolusti lyönnillään ihmisoikeuksia

Pohjolan liikenteen bussikuski sai potkut itsepuolustuksesta työtehtävissään. Oli mieltä lämmittävää lukea uutisista, kuinka työtoverit työsuojeluvaltuutetun johdolla puolustivat kollegaansa työnseisauksella. Jokaisella ihmisellä on oikeus puolustautua väkivaltaa vastaan. Se on ihmisen perusoikeus riippumatta siitä, onko hoitamassa työtehtäviään.

Oman kansan arvostus on ykkösasia

 

Meillä Suomessa useimmille koti on tärkeä, kotipaikkakunta on tärkeä ja se elinympäristö, mihin elämäämme rakennamme. Se pitäisi olla tarkkaan harkittu päätös, jos asuinpaikkakuntaa halutaan vaihtaa, koska vaikutukset ulottuvat perheenjäseniin, sukulaisiin, ystäviin ja hyvä elämä perustuu elämänkokemuksiin ja muistoihin, mitkä useimmiten sijoittuvat kotipaikkakuntaan.

Juurettomuus on aikamme synti - Vapaa yhteiskunta vaatii puolustajansa

Juurettomuus on aikamme synti. Viha toista ihmistä kohtaan on vienyt ihmiskunnan rappion partaalle aiemminkin. Rasismi, toisen ihmisen vihaaminen on virhe, jota emme saa toistaa. Jokaisen suomalaisen ja eurooppalaisen, joka flirttailee rasismin tai muiden ääriliikkeiden kanssa, tai on pesunkestävä natsi, on syytä tutustua Euroopan synkkään historiaan. Historiaan jota mm. Saksan, Itävallan ja Venäjän yhteiskunnat kantavat harteillaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä