AkiK Pohjoisen Kuningas

Kaikki blogit puheenaiheesta Aatepolitiikka

Miksi Sininen tulevaisuus on perustettu ja minkä takia? Nyt kuulette sen

Haluan aluksi mitä kunnioittavammin muistaa edesmennyttä hyvää ja rakasta ystävääni Niklas Herliniä, joka antoi minulle hyviä ohjeita ja tapaamisia tämän Uuden Suomen ja yleensäkin politiikan kirjoitteluun.

Mikä on eromme perussuomalaisiin?

Lopussa asian ydin.

 

Olemme puolueessa seuranneet aktiivisesti niin kotimaamme, kuin nyt viimeaikoina erityisesti Eu politiikkaa.

Toivon että Tuomas Enbuske ehtis lukea tämän

Nopsaan kirjoitettua ja vain kerran oikoluettua, tuli palava sisäinen tarve kirjoittaa suoraan:

Hei Tuomas Enbuske,

Taantuma iskee.

Mikä olisi pahempaa kuin taantuma  kesken hyvin alkavan poliittisen korjausliikkeen? Juuri kun olemme näkemässä toivonpilkahduksia Oikeistoyön karvaan kosteassa udussa, vyöryää maailmalta valitettavia uutisia (jotka itsessään eivät ole kovinkaan uusia) vuoden 2020 lopulla Suomeenkin iskevästä taantumasta.

Akselivallat

Saksa ja Ranska tänään  muodostaneet   2000-luvun akselivallat.

Se sitten siitä, EUn jäsenvaltioiden yhdenvertaisuudesta.  Britithän tämän jo ovat oivaltaneet.

Uudet jakolinjat: Globalistit vastaan nationalistit

Valta on keskittynyt eliitille ja siksi nationalismi ja fasistiset liikkeet tekevät nousua. Eliittisten puolueiden edustajat on kykenemättömiä toimimaan kansan tahdon mukaisesti ja he ovat takertuneet valtaan. Angela Merkel on vanhan ajan muinaisjäänne DDR:n ajoilta pelureiden peluri. Vastakkainasetteluiden pitäisi tapahtua demokraattisten ja liberaalien puolueiden kesken ja suurten puolueiden sisällä eikä vain oikeistopopulismin ja vanhan vallan välillä.

Korvaako SIB- ja Green deal -sopimukset perinteisen puoluepolitiikan?

 

Oikeustapaustiivistelmä: Onko hankintasopimus hallintosopimus?

11.4.2018

Korkein oikeus linjasi 15.2.2013 antamassaan ratkaisussa hallinto-oikeuden ja yleisen tuomioistuimen toimivaltaa hankintasopimuksia koskevassa riita-asiassa. Ratkaisu vahvisti kunnissa ja muissa julkisyhteisöissä yleisesti omaksutun tulkinnan.

KKO 2013:19

Maailma on ihmeellinen

Vihreät valitsivat Haaviston uudelleen johtajakseen.  Vihreät, jotka pääsääntöisesti  sallivat kansojen vaeltaa vapaasti ilman valtiollisia rajoja,    valitsevat johtajakseen miehen joka hiljattain toimi yhtenä kätilönä Etelä-Sudanin synnytyksessä luoden maailmaan lisää rajoja.

En muutenkaan vihreitä ymmärrä.  Suomeen ja Eurooppaan hyväksytään massamuutot Afrikasta ja samalla paheksutaan Thaimaassa  lentolomaillen  alkuasukkaidemme hiilijalanjälkeä.

 

Kallis tuulivoima alentaa sähkön hintaa

Tuulivoimaloita nousee nyt kilvan rannikon metsiin ja uusia tukimuotoja kaavaillaan vanhojen jatkoksi. Terveystutkimuksista saadaan tietoa, mutta pääasiassa ulkomailta. Matalataajuusmelusta terveyshaittaa niin fyysistä kuin psyykkistä todetaan eri tutkimusten perusteella olevan. "Bei dieser Untersuchung geht es nicht nur um die möglichen physiologischen Wirkungen von tieffrequentem Schall auf die Gesundheit, sondern auch um psychologische Effekte und Wahrnehmungen.

Sote - kriisi systeemisenä ilmiönä: haasteet, riidat ja ratkaisut videona

Tuhansien ja tuhansien sote-kirjoitelmien rinnalle ajatusten selkeyttäjäksi tarjotaan tässä video (powerpoint myös), missä tulee esille hyvät ja pahat ja rumat. Analyysi perustuu PESTLE - viitekehykseen (Politiikka, Talous, Yhteiskunta, Teknologia, Lainsäädäntö ja Ympäristönäkökulma).

Kansan Uutiset ja mielikuvien vääristely

Kansan Uutiset uutisoi (4.5.2018) kuinka reserviläiset ja aseharrastajat ovat saaneet lobattua tahtonsa läpi. Tämä lauseena ihmetyttää minua, koska aselait ovat ainoastaan kiristyneet viime vuosina ja tuskin kukaan kummankaan ryhmän jäsen on moista tahtonut. No, tämä olkoot sivuseikka. Enemmän silmääni pisti uutisen jatkuva maininta “sotilastyyppisistä aseista”. Ehkä eniten yksi kappale:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä