Kauppakeskus Valkean kesäkatu suljetaan miehiltä

Oulun Valkean kesäkatu aiotaan sulkea naisille tarkoitetun tapahtuman ajaksi kokonaan miehiltä. Vaikka todennäköisesti kukaan mies ei varsinaisesti paikalle halua, on S-ryhmän toiminta vastenmielistä sekä lainvastaista.

Jo se, että S-ryhmä käsittelee julkista kaupungin katutilaa omana liiketilanaan ja perii vuokraa sen käytöstä, on tarpeeksi törkeää, mutta miesten estäminen määräajaksi kyseiseen tilaan ylittää hyvän maun rajat täydellisesti.

Sopii pohtia, millainen myrsky nousisi jos kauppakeskus suljettaisiin naisilta muutamaksi tunniksi ja vaikka ohjelma koostuisi monsteriautoista ja vapaapainista jotka eivät keskimääräistä naista kauheasti kiinnosta. Feministien soihtukulkue olisi varmasti paikalla ennenkuin ehtisi kissaa sanoa. Onneksi valveutuneet kansalaiset ovat jo ilmoittaneet asiasta tasa-arvovaltuutetulle.

Mieleeni tulee myös sekin seikka ettei naiseus tai sukupuoli ole niin yksinkertaisesti rajattavissa nykykäsityksen mukaan. Pääsevätkö muunsukupuoliset paikalle jos kokevat esimerkiksi olevansa sen verran Mikko Leppilammen faneja että hänet pitäisi päästä näkemään?

Olen muuten ehdolla Oulussa ja yksi teemoistani on kaavoituksen vapauttaminen ja yksittäisten suurien yritysten kyynärpäätaktiikan vastustaminen Oulun päätöksenteossa.

AkiK
Liberaalipuolue Oulu

Ehdolla eduskuntaan 2019 Oulussa numerolla 80.
Liberaalipuolueen hallituksen sekä puoluevaltuuston jäsen.
Ammatiltaan IT-konsultti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu